BovenIJ en integrale zorg

We staan voor een grote maatschappelijke opgave. Zorg moet toegankelijk blijven voor iedereen en passen bij de zorgvraag. Als BovenIJ richten we ons op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze bevolking, met als doel bij te dragen aan het verkleinen van de gezondheidsverschillen.

Integrale zorg

Hiervoor is de komende jaren een integrale kijk op zorg en welzijn belangrijk. Waarbij we anders kijken, anders denken én anders doen. Ondersteund door data, resultaten en ervaringen van onze patiënten. Zodat onze medische zorg waarde toevoegt aan de kwaliteit van leven van onze patiënten.

We bieden de juiste zorg op de juiste plek, door de juiste professional. In het ziekenhuis als het moet, digitaal als het kan, of elders als dat nodig is. Altijd met persoonlijke aandacht. Hiervoor zoeken we nog meer verbinding met de patiënt, huisartsen en samenwerkingspartners in de regio. We bespreken de beste optie met de patiënt én hebben ook oog voor preventie. Wij benutten digitale mogelijkheden optimaal, hebben een duurzame bedrijfsvoering en dragen zorg voor de ontwikkeling en het welzijn van onze professionals. Voor nu en in de toekomst.

Van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie

Door in te zetten op gezondheid én gedrag, beweegt BovenIJ van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie. Met passende persóónlijke zorg in een netwerk van zorg- en welzijnsaanbieders. Zo dragen we bij aan een gezond en vitaal Amsterdam én aan een gezondere regio.

In een meerjarenvisual laten we als BovenIJ zien hoe we ons daar de komende jaren voor in willen zetten. Geen dik geschreven beleidsplannen, maar in 90 seconden een meerjarenperspectief:


Je bent hier: Werken bij BovenIJ | BovenIJ en integrale zorg