Opleidingen en stages

Het BovenIJ wil voor alle bewoners van Amsterdam-Noord en omstreken bijdragen aan een betere gezondheid en kwaliteit van leven. Samen met onze collega’s bereiken we dat door onszelf steeds weer uit te dagen het beter te doen. Binnen én buiten ons vakgebied. Als medewerker van het BovenIJ of als iemand die vanuit een opleiding bij ons verder komt leren. Zodat we beter kunnen worden in wat we doen.

Opleidingen en stages in het BovenIJ

Leren en werken bij het BovenIJ

We hebben verschillende mogelijkheden voor leerlingen en stagiaires. In de praktijk combineer je werken met leren. Jaarlijks begeleiden we vele leerlingen en stagiaires en weten; leren vanuit de praktijk is een geslaagde methode.

Opleidingsplekken

Het BovenIJ heeft opleidingsplekken tot verpleegkundige, maar ook voor medisch ondersteunende en facilitaire beroepen. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen tot operatieassistent, apothekersassistent, sterilisatiemedewerker en kok. Uiteraard beschikt het BovenIJ over de juiste erkenningen die nodig zijn om jou goed te begeleiden. Als leerling in het BovenIJ wordt je uitgedaagd tot leren, probleemoplossend denken en reflecteren. We leiden jou competentiegericht op.

LEES MEER OVER ONZE OPLEIDINGSPLEKKEN

Stageplekken

Voor opleidingen op mbo-, hbo- en wo- niveau hebben wij diverse stagemogelijkheden. Tijdens jouw stage krijg je professionele begeleiding. Daarnaast ontvang je bij een stage van 144 uur of meer een vergoeding conform de CAO ziekenhuizen.

LEES MEER OVER ONZE STAGEPLEKKEN