Werken bij BovenIJ

In het BovenIJ zijn we op zoek naar jou! Een ziekenhuis is een uitdagende omgeving om in te werken. Wil jij het verschil maken en een bijdrage leveren in de zorg in Amsterdam-Noord? Kom dan met ons kennismaken.

Wij zijn een kleinschalig ziekenhuis dat zich met passie inzet voor de inwoners van Amsterdam-Noord en omgeving. Onze kracht is ieders bevlogenheid en onze omvang. Samen werken we aan een duurzaam en innovatief BovenIJ. Zo zetten we ons in voor een toekomstbestendige gezondheidsorganisatie voor onze patiënten en medewerkers en dragen we bij aan een gezondere regio. Doe je met ons mee?

Werken in het BovenIJ

Persoonlijk contact is wat ons kenmerkt in de samenwerking met elkaar én met de patiënt. Onze patiëntengroep is divers. Daarbij vind je in ons ziekenhuis verschillende specialismen. Dit maakt het werken bij ons afwisselend. We staan open voor verbeteringen en innovatie binnen ons werk. Wist je dat we tot één van de koplopers in Nederland behoren als het gaat om duurzaamheid? Doordat we klein zijn, kunnen we snel met elkaar schakelen en is jouw bijdrage beter zichtbaar. Onze kernwaarden zijn daarom persoonlijk, verbindend en ondernemend.

Zorg goed voor elkaar

Ons motto is: ‘Zorg goed voor elkaar’. We bieden passende en persoonlijke zorg aan onze patiënten. We zijn er voor elkaar. We vormen een hecht team waarin we de leuke en minder leuke momenten met elkaar delen. We zijn hulpvaardig en doen er alles aan om een zo prettig mogelijke (werk)sfeer te scheppen voor elkaar en voor de patiënt. Hierin ligt de kracht van het BovenIJ.

Ben jij een BovenIJ’er?

Wij BovenIJ’ers zijn voldaan wanneer ons werk waarde toevoegt aan de kwaliteit van leven van onze patiënten. De persoonlijke werksfeer met de korte communicatielijnen is mogelijk dankzij onze omvang. Wij BovenIJ’ers worden blij van het zichtbare verschil dat wij maken met ons werk.

Is dit herkenbaar voor jou en wil jij een bijdrage leveren aan de zorg in Amsterdam-Noord, dan kijken wij ernaar uit om kennis met je te maken. Aarzel niet en solliciteer op één van onze vacatures of neem contact met ons op.

Bekijk het vacature overzicht.