Werken bij BovenIJ

In het BovenIJ zijn we op zoek naar jou! Wil jij het verschil maken en een bijdrage leveren aande zorg in Amsterdam-Noord? Kom dan met ons kennismaken.

In het BovenIJ werken professionals met passie en deskundigheid aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Amsterdam-Noord en omgeving.

Met als motto ‘zorg goed voor elkaar’ en onze integrale kijk op zorg, bieden we goede basis medisch specialistische zorg aan diverse patiëntengroepen. De samenwerking binnen het BovenIJ én met professionals uit andere zorg en welzijnsinstellingen maakt jouw werk afwisselend. Dit geeft jou de kans om jouw vakmanschap in de breedte te ontwikkelen.

Persoonlijk contact is wat ons kenmerkt. Onze kracht zit in ieders bevlogenheid én in onze omvang. Samen met onze patiënten zetten we ons in voor een duurzaam en innovatief BovenIJ en werken we met lef aan een toekomstbestendige gezondheidsorganisatie.

Ben jij een BovenIJ’er?

Onze patiëntengroep is divers. De verschillende specialismen die je vindt bij het BovenIJ maakt het werk afwisselend. Een BovenIJ'er staat open voor verbeteringen en innovatie binnen het werk. Wist je dat het BovenIJ tot één van de koplopers in Nederland behoort als het gaat om duurzaamheid? Doordat we klein zijn, kunnen we snel met elkaar schakelen en is de bijdrage van elke BovenIJ'er goed zichtbaar. Onze kernwaarden zijn daarom persoonlijk, verbindend en ondernemend.

Doe je mee?

Is dit herkenbaar voor jou en wil jij een bijdrage leveren aan de zorg in Amsterdam-Noord, dan kijken wij ernaar uit jou te ontmoeten. Aarzel niet en solliciteer op één van onze vacatures of neem contact met ons op. Of kom een dagdeel meelopen en stel jouw vragen tijdens een kop koffie. Kijk of er een wederzijdse klik is met het BovenIJ en jouw toekomstige collega’s.

Klik hier om de vacatures te bekijken.