Emily: Je richting ontdekken

Links op de foto zie je Emily. Als afgestudeerde verpleegkundige heeft zij een traineeship in het BovenIJ gevolgd. Zo heeft ze haar richting ontdekt.

Emily met certificaat

Na haar opleiding had Emily nog niet zo veel werkervaring in de zorg. Na haar opleiding verpleegkunde ging zij doorstuderen in een andere richting en heeft Emily op kantoor gewerkt. Maar Emily keerde daarna terug naar de zorg.

Je richting ontdekken

Door het volgen van een traineeship maakte Emily kennis met verschillende afdelingen en specialisaties van het verpleegkundig vak. Ook kun je zo als verpleegkundige ontdekken in welke richting jij jezelf wilt ontwikkelen. 

‘In het BovenIJ kon ik op elke verpleegafdeling op de derde etage drie maanden werkervaring opdoen. Doordat je overal werkt, leer je ook gelijk iedereen in het team kennen. Dat is super leuk en handig! En goed nieuws: ik mag blijven in het BovenIJ. Ik heb een contract gekregen en werk ook nog op de afdeling waar ik heel graag wilde werken.’

Ben jij net afgestudeerd en/of heb je nog weinig werkervaring in een ziekenhuis? Dan maken we graag kennis met jou. Wellicht is net als bij Emily een traineeship verpleegkundige een mooie opstap. Tijdens deze periode word je gecoacht en begeleid door een andere verpleegkundige. 

Interesse?

Stuur een motivatie en je CV naar Rob Vandewijnckel via recruitment@bovenij.nl


Je bent hier: BovenIJ'ers vertellen | Emily: Je richting ontdekken